Servicii Sorident Plus

Profilaxie | Parodontologie | Implanturi dentare

Protetică dentară  | Endodonție | Odontologie

Sorident Plus Profilaxie Dentară

Scopul profilaxiei este de a preveni afecțiunile aparatului dento-maxilar. De remarcat, este faptul că, procedurile de profilaxie realizate în cabinetul stomatologic sunt nedureroase.

Profilaxia oro-dentară cuprinde un ansamblu de manopere stomatologice, respectiv detartrajul cu ultra sunete, periajul profesional, air-Flow, fluorizarea și tratamentul de remineralizare al smalțului, sterilizarea cu laser și instructajul personalizat.

Sorident Plus Parodontologie

Netratată la timp, boala parodontală poate conduce la tratamente stomatologice costisitoare cât și la pierderea dinților. In cabinetul nostru, îți oferim posibilitatea tratării acestei afecțiuni cu ajutorul laserului dentar, folosind o tehnică non-invazivă, nedureroasă, rapidă si precisă, care reduce perioada de recuperare.

Forma clinică cea mai usoară, manifestată prin sângerări gingivale, este gingivita, cauzată de cele mai multe ori de o igienă precară.

Sorident Plus Implantul Dentar

Dinți ficși in 24 de ore. Sistemul SKY Fast & Fixed de la Bredent Germania, ne permite să oferim pacienților noștri, tratamente de extracție, implantare și restaurare într-o singură zi, astfel încât, aceștia, pot participa la viața socială imediat după intervenție. Cu ajutorul implantelor dentare, dacă volumul osos ne permite, putem restaura orice tip de edentație.

Sorident Plus Protetica Dentara

Tratamentele pentru protetică dentară, presupun refacerea sau înlocuirea unuia sau mai multor dinți pierduți sau compromiși de pe arcadele dentare. În cabinetul nostru, pacienții pot beneficia de tratamente protetice complexe, materiale si tehnologie de ultimă generație.                                                                      

Sorident Plus Endodonție

Endodonția este o ramură a stomatologiei, care tratează interiorul dintelui, adică toate afecțiunile pulpei dentare (nervului). Aparatura si materialele moderne ne dau posibilitatea, in cele mai multe cazuri, să salvăm dintele de la extracție. Cu ajutorul tehnicilor de izolare, a aparaturii edodontice și a terapiei medicamentoase, succesul tratamentului endodontic este o certitudine.

Sorident Plus Odontologie

Caria dentară este cea mai răspândită afecțiune din sfera maxilo-facială. Obturația, este o procedură stomatologică, care, de cele mai multe ori este realizată într-o singură ședință. În cabinetul nostru, folosim materiale compozite de restaurare coronară estetice, de ultima generație, care fac aproape imposibilă diferențierea plombei de dintele natural restant.